surf lodge santa cruz icon

Vår Lodge

Surflodge Santa Cruz är den perfekta platsen för surfare och aspirerande surfare att få en skön balans med vågor, surflektioner och avslappnad semester. Lodgen med sitt mysiga vardagsrum och luftiga trädgård med pool och grillplats är utrustad för att se till att du har vad du behöver på din semester. Den stora poolen och det mjuka gräset är som gjort för att du ska luta dig tillbaka i solen efter en lång dag av surfing. Återhämta dina trötta muskler på ett yoga-pass eller njut av en drink vid poolen. Vi erbjuder parkering i anslutning till vår lodge. Lodgen har gott om utrymme både ute som inne för att lagra dina surfprylar och se till att de är i tryggt förvar.

Från 199 €/vecka
se våra rum
Loading...

Sviten

Tillbringa en lyxig surfsemester i vår bekväma svit utrustad med stor dubbelsäng och privat badrum. Perfekt för parsemester! Om önskas lägger vi gärna till säng i vår luftiga svit för att anpassa för familjer.

Från 269 €/vecka
läs mer
Loading...

Fyrbäddsrum

Oavsett om du är på surfsemester för att träffa nya vänner, familjeresa eller med kompisar så har vår lodge fräscha rum med gott om plats och soliga uteplatser.

Från 249 €/vecka
läs mer
surf lodge santa cruz icon

Vårt Kök

En lång dag av fantastiska vågor är bra på att bygga upp hunger och vi vet inget bättre än att sitta ner för en god middag i gott sällskap, kagad av vår surfande kock med lokala råvaror. Börja varje dag med nybryggt kaffe eller te till och fyll dig med energi från vår fräscha frukostbuffét. När vågorna täcks av mörker och solen börjar dala, sprakar det till i grillen varje vecka och vi lutar oss tillbaka för en god grillkväll i vår mysiga trädgård.

kontakta oss nu utan några åtaganden