Ingår i Surf Course:

 • 15timmar surflektion i vattnet

 • 2-3 ”fri-surfing” under uppsyn

 • 1session filmad videocoaching för nybörjare & 2 sessioner för den erfarna surfaren

 • surfteori för olika nivåer

 • surfutrustning ingår (surfbräda & våtdräkt

 • transfer till vågbryt och stränder

Säsong

Låg & Mellan-säsong219 €
Högsäsong *239 €

(*) Under vår högsäsong 14.07-30.09 är det obligatoriskt att ta surflektioner med oss. Undantag görs för er som reser i familj och grupp.

surf lodge santa cruz icon

Surflektioner

Santa Cruz Surf Lodge ägs av surfare och surfskolan är vår ögonsten. Förvänta dig inget än the bästa då alla våra instruktörer är certifierade instruktörer och livräddare med lång erfarenhet av att lära ut surfing över hela världen. Lektionerna anpassas individuellt och vi gör allt för att du ska kunna utvecklas i den takt som du känner dig bekväm i eller strävar efter. Vår välutrustade surfskola är modern och du kan vänta dig ny utrustning. För nybörjaren har vi lättanvända och säkra surfbrädor att ta första stegen på, precis som vi har mer teknisk high performance utrustning för den mer erfarne surfaren. För att garantera dig att vi surfar det bästa brytet för dagen transporterar vi dig med utrustning fram och tillbaka till stranden varje dag med våra bilar. Surflektioner är omkring 3-4timmar per dag, 5 dagar per vecka där dagen är uppdelad med en intensiv lektion av din coach, följt av ”fri-surf” som innebär att du kan öva nya färdigheter under uppsyn av en instruktör för att ge dig en bekväm och avslappnad tid i vattnet.
Vi förstår hur viktigt det är med individuell coaching och vi stoltserar med att ge dig bästa och mest innovativa feedback baserat på säkerhet och din utveckling under din vecka hos oss. Våra erfarna instruktörer är tränade att lära ut surfing på alla nivåer, från nybörjare till proffsnivå. Lektionerna delar vi upp med teori och praktik på stranden. Väl tillbaka i vår bekväma lodge ingår 1-2 teorilektioner och 1 filmad coachning där vi kan i detalj se till att du får individuell feedback för att maximera din utveckling på brädan med oss. Att spendera hela dagen på stranden är det bästa sättet att spendera sin semestertid på, men det kan vara tröttsamt och vi uppmanar dig att fylla på din energi och njuta av lokala delikatesser i någon av de många strandbarerna eller kanske ta med ett litet mellanmål.

surf lodge santa cruz icon

SurfGuidning

Om du väljer surfguidning med oss erbjuds du att surfa så mycket du vill, och kan, under en vecka. Minimum erbjuder vi 10sessioner. Under 3 av de här sessionerna finns alternativet att bli filmad av din guide för att få personlig coachning väl tillbaka i lodgen. Din surf-guide kommer att ta dig till det bästa surfbrytet för dagen där alternativen att välja mellan sträcker sig från Caparica (1h söderut) hela vägen upp Ferrel (40min norrut) från vår lodge. Om du är en mer erfaren surfare finns så klart våra grannstäder Peniche och Ericeira som alternativ med sin fantastiska surfning. Surfguidning erbjuds ej under högsäsong.

Ingår i Surf Guidning:

 • ”All-you-can-surf”-paketet

 • Minimum 10 surfsessioner per vecka

 • 3 sessioner filmad videocoaching

 • Surfbräda efter tycke, smak och erfarenhet

 • Surfteori för alla nivåer

 • Surfutrustning ingår (surfbräda & våtdräkt)

 • Transport till bästa vågorna på kuststräckan som sträcker sig från Caparica hela vägen upp till Peniche.
  .

SurfarePer person
1 Surfare350 €
2 Surfare325 €
3 Surfare300 €
4 Surfare275 €

Ej under högsäsong

Surfuthyrning

 • Stort utval av surfbrädor

 • Softboards 6’0-9’0

 • PU Surfbrädor 5’10-9’4

 • Shortboards, longboards, fish, eggs med mera..

Uthyrning av SurftutrustningPris Per Vecka
Våtdräkt & Surfbräda130 €
Surfbräda90 €
Våtdräkt50 €
surf lodge santa cruz icon

Surfuthyrning

För att din surftrip ska vara så bekväm som möjligt ingår all utrustning du kan tänkas behöva för surflektion eller surfguidning. För den mer erfarne surfaren som kommer för att njuta av Portugal vår, höst och vinter har vi vårt hus fullt av surfbrädor och våtdräkter i alla olika former för att garantera att du får den upplevelse du söker av vågorna på atlantkusten. Vi har allt från klassika single fin longboards, high performance shortboards till funboards och retro-style för att göra det bästa utav vad varje dags vågor erbjuder!