surf lodge santa cruz icon

Santa Cruz

Vår Surf Lodge ligger endast 5 minuter med cykel eller promenad från stranden, och lika nära centrum av Santa Cruz. Med sin plats på atlantkusten ger byn dig tillfälle att prova lokala delikatesser och barer med vacker utsikt över havet eller prova på den lokala shoppingen. Mat och dryck är lätt att hitta till bra priser och kvalitet i byn. Fika med gott kaffe och nybakat från ett av de många bagerierna, eller luta dig tillbaka på stranden med något mer alkoholhaltigt och njut av utsikten över havet. Alternativen är många och vi går ofta ner tillsammans i Santa Cruz, eller omkring, för att njuta av det bästa som Portugal har att erbjuda.

Santa Cruz erbjuder vackra långa stränder där du lugnt kan hitta din egen våg att surfa, av så pass bra kvalitet att man årligen håller internationella surftävlingar vid vårt lokala spot på Santa Cruz centrums strand. Om det skulle vara så att vågorna förhållandena inte är vad vi önskar på våra lokala stränder, har vi lika nära till både Ericeira och Peniche där vi med valfriheten på över 30 surfspots kan hitta bra vågor varje dag.

Omkring Santa Cruz, från Lissabon upp till Peniche går det över fem stycken internationella surftävlingar på högsta nivå för surfare som möts för att tävla om världsrankingen i några av världens bästa vågor. Låt proffsen motivera dig att surfa de grymma vågorna eller luta dig tillbaka och njut av att se världens bästa göra vad de gör bäst i perfekta förhållande.

Våra instruktörer är tränade att förbättra en erfaren surfares teknik, lik väl som de är här för att ge dig ett oförglömligt stort leende när du ställer dig upp på vågen för första gången någonsin. Lektioner är uppdelade mellan teori och praktik på stranden, med mer teori för och video coaching för tillbaka i vår bekväma lodge. Oavsett din nivå av surfing, så är vi förberedda för att ge dig surflektioner av hög kvalitet på den vackra atlantkusten av portugal!

surf lodge santa cruz icon

Hur man lättast hittar till Santa Cruz

Med Flygplan

Santa Cruz ligger cirka en timme (60km) norr om Lissabon Flygplats vilket gör det den lättaste och snabbaste alternativet för att komma till oss.


Från Sverige finns det många flygbolag som trafikerar direktflyg mellan dessa: Ryanair, TAP, SAS, andra

För att hitta billigare alternativ för flygbiljetter kan det vara en bra idé att ta en titt på sökmotorer som: MomondoKayak e Skyscanner.

Många användbara info om flygbolag, realtid Fligths, rutter, kollektivtrafik och många fler finns tillgängliga på webbplatsen för Lissabons flygplats.

Vår Flygplats Transfer

Vi erbjuder vår egen flygplatstransfer som bokas enkelt i förväg i samband med din bokning. Våra priser är ett totalt pris per bil och enkel väg, som sedan delas av antal personer som åker med.

Från/Till Lissabon flygplatsPris *
1 – 3 personer70 € *
4 – 6 personer80 € *

*pris per bil och per rutt, att delas mellan passagerare

Med Lokaltrafik

Till Torres Vedras med Buss (Från Lissabon)

Torres Vedras är vår större grannstad och ligger cirka 17km från Santa Cruz.
Från Lissabon Flygplats, ta tunnelbana (metro) till Jardim Zoo Station (röda linjen fram till San Sebastiao där du byter mot blå linje till Sete Rios/Jardim zoologico) Följ skyltarna till busstationen Sete Rios där du hittar bussföretaget  Rede Expressos, biljettkontor som tar dig till Torres Vedras. Bussresan tar cirka 45minuter.

Till Santa Cruz med Buss (Från Torres Vedras)

Från Torres Vedras kan du ta dig till Santa Cruz med buss. (nummer 703, 704, 728) Dessa linjer körs utav Barraqueiro Oeste och för aktuell tidtabell hänvisar vi till deras hemsida eller applikation för mobilen. Be chauffören släppa av dig vid Av. Joaquim Agostinho – Praia Santa Cruz – Junto Ao Do Parque Campismo.

Vår lokala transfer

Om du är intresserad av transfer till och från Ericeira eller Torres Vedras bussterminaler kan du boka detta med oss. Surfbrädor går gratis.

Från/Till Torres Vedras/EriceriaPris *
1 – 3 personer20 € *
4 – 6 personer30 € *

*pris per bil och per rutt, att delas mellan passagerare