surf lodge santa cruz icon

Yoga

Yoga är det perfekta komplementet för att göra kroppen redo för surfing. Vår yoga hålls i vår vackra trädgård elleri den bekväma lodgen. I sann yogi anda tidiga morgnar och lagom till solen börjar gå ner. För €55 får du 4 klasser i liten grupp eller €15 för privat klass.

4 yogaklasser 55 €
1 yogaklass15 €
cykel gratis strand resa surfcamp
surf lodge santa cruz icon

Cyklar

Gäster av surflodgen har fri tillgång till våra cyklar som finns i huset för att du bekvämt ska kunna utforska vår mysiga by och vackra stränder!

surf lodge santa cruz icon

Vinprovning

Stolta över portugisisk kultur och natur är vi glada att kunna presentera dig för våra vänner på en av portugals centrala vingård. På vägen kör vi dig från lodgen genom de lokala vackra vingårdarna för att ta oss till vinprovningen. Väl där får du se produktionen av vin från druva till flaska, och därefter bjuds det så klart in för vinprovning medans solen sjunker ner i bakgrunden över vindruvsfälten.

surf lodge santa cruz icon

Utflykter

Sintra

Sintra, en gemytlig by full av historia och kultur som 1995 blev tilldelad en plats i UNESCO World Heritage och är därför väl tagen hand om. En resa tillbaka i tiden till en färgrik plats för att känna av historiens vingslag. För den här utflykten ber vi om ett bidrag på €20.

Obidos

Följ med oss tillbaka till medeltiden i fotogenetiska Obidós, en av Portugals mest pitoreska byar. Vandra omkring i centrum på kullerstensgatorna bland de historiska byggnaderna, drick färsk apelsin juice, körsbärslikör i chokladkoppar och njut av god mat, i byn Obidós som än idag står säkert omsluten av sin solida stenmur. Då byn genom historien vart i säkert förvar av drottningen av Portugal har hon sett till att gator och hus tagits väl hand om. Det finns inget plats i Portugal som är mer Portugisisk än Obidós.
För den här utflykten ber vi om ett bidrag på €15.

Surf-Events

När vågförhållandena tillåter tar vi oss upp till den fantastiska vågen in Nazaré, världens största våg, för att se några av de bästa surfarna genom tiderna riskera sina liv för den perfekta vågen. Priset för den här utflykten beror på antal deltagare. Den fantastiska surfingen som finns på Portugals västkust får varje år stå som plats för ett stort antal internationella surftävling (Worl Surf League). Från de professionella ungdomarna, topp 34 i världen och hela vägen upp till de som ger sig ut i gigantiska förhållanden i Nazaré (förmodligen världens farligaste surftävling). Vi älskar surfing och är stolta att kunna erbjuda dig att komma med oss att se på när de bästa surfarna möter varandra på vår egen västkust. Pris på dessa utflykter varierar beroende av antal intresserade.

Alla utflykter och dagsturer kan också bokas på plats.

kontakta oss nu utan några åtaganden